Škola skijanja “Ski Avantura”


 

Preduzeće Snow Sports Academy već duži niz godina uspešno učestvuje u razvoju skijaškog sporta i promociji sportskih aktivnosti na planinama u Sloveniji, Makedoniji i Srbiji. Pored letnjeg sadržaja i Avantura parka, odlučili smo da gostima Zlatibora ponudimo i ZIMSKU AVANTURU.

U našem parku smo uspeli da napravimo skijaški centar po uzoru na evropske ski centre i da vam omogućimo nesvakidašnje iskustvo na ovoj planini. Najnovije metode škole skijanja, licencirani instruktori, savremena oprema, pripremljene skijaške staze, kao i odlična ponuda našeg restorana, učiniće vaš boravak na našem skijalištu veoma zabavnim.

SKI Avantura se prostire na tri hektara i čine je tri staze ukupne dužine od 600m. Omogućeno je sigurno i bezbedno skijanje a staze su pokrivene sistemom za veštačko osnežavanje. Prevoz do vrha centra omogućuju dva lifta i ski traka, a o savršeno pripremljenoj podlozi  za skijanje „brine“  ratrag,  koji će se potruditi da staza bude pripremljena svakog jutra za nove ski avanture.

Informacije i rezervacije:
0
Ski lifta
0
Školska poligona
0
Metara ukupne dužine
0
Licenciranih instruktora

Šta nudimo


 

Ski centar Avantura je zamišljen kao savremeni centar za obučavanje polaznika škole skijanja. Ski škola je, pre svega, namenjena deci koja  žele da ovladaju ovom sportskom veštinom.  Obuku sprovode licencirani instruktori koji doprinose da vaši prvi koraci na skijama budu što lakši i jednostavniji.

Ski renta

U renti, koja je sastavni deo Avantura parka, u svakom trenutku moći  ćete da iznajmite najsavremeniju skijašku opremu – od skija i  pancerica, odela, naočara, do kaciga i svega ostalog što vam je potrebno na snegu.  Na raspolaganju vam je potpuno nova oprema svetski poznatih proizvođača,  kao što su Fischer, Alpina, Wintersteiger, Toko…

Avantura caffe restoran

U trenucima predaha, u našem restoranu možete popiti odličnu kafu, osvežavajuće sokove,  vino iz raznih delova Srbije, tradicionalne zlatiborske rakije… Pored  pića, možete osetiti ukus specijaliteta zlatiborskog kraja. Uživajte u komplet lepinji, projaricama, pršuti, siru, kajmaku…