Škola skijanja “Ski Avantura Tornik”


 

Snow sports academy od ove sezone nastavlja kao ski škola Avantura Tornik

Poštovani ljubitelji sportova na snegu,

Kao i u godinama za nama Snow Sports Academy teži da svake nove sezone raste i napreduje uz vas. Od sezone 2019/2020, pored nove energije, dobijamo i novo ime SKI ŠKOLA AVANTURA TORNIK.

Od sezone 2017/2018 smo proširili svoju delatnost, tako da smo savremenoj ski renti i servisu dodali ski školu sa 10 profesionalnih ski instrutora koji će prezentovati naše usluge i realizovati ih na najprofesionalniji način. Naš tim će se potruditi da vas ugosti i pruži sve kako biste što pre usvojili nove i usavršili već postojeć skijaške, odnosno borderske veštine i što kvalitetnije proveli vaš odmor na planini.

Naše poslovanje nije smo na Torniku – poslujemo uspešno i na Rogli u Sloveniji, Mavrovu u Makedoniji, a od samog početka i na Staroj planini u Srbiji. Redovno pratimo trendove obuke, osoblje šaljemo na kongrese usavršavanja, radimo konstantno na inovaciji i koristimo savremene tehničke rekvizite i pomagala kako bismo što efikasnije realizovali programe obuke.

Od ove sezone pored kvalitetnog rada, osmega, energije koja odjekuje planinom prepoznaćete nas i po novim bojama. Pridružite se CRNO-ŽUTOM TIMU!

Svima vama, koji ste nam do sada ukazali poverenje, se zahvaljujemo na tome i obećavamo da ćemo biti još bolji, svima vama koji nam prvi put dolazite, želimo dobrodošlicu.

Dobro došli, dragi ljubitelji prirode i planinskih sportova.

Vaš tim, Avantura Tornik

Informacije i rezervacije:

Cenovnik 2021/2022

Ski renta

U renti, koja je sastavni deo Avantura parka, u svakom trenutku moći  ćete da iznajmite najsavremeniju skijašku opremu – od skija i  pancerica, odela, naočara, do kaciga i svega ostalog što vam je potrebno na snegu.  Na raspolaganju vam je potpuno nova oprema svetski poznatih proizvođača,  kao što su Fischer, Alpina, Wintersteiger, Toko…

Avantura caffe restoran

U trenucima predaha, u našem restoranu možete popiti odličnu kafu, osvežavajuće sokove,  vino iz raznih delova Srbije, tradicionalne zlatiborske rakije… Pored  pića, možete osetiti ukus specijaliteta zlatiborskog kraja. Uživajte u komplet lepinji, projaricama, pršuti, siru, kajmaku…