Najveći na Balkanu

Avantura park se nalazi u samom centru Zlatibora, na 4 hektara borove šume, na lokaciji iznad zlatiborske pijace i Vile Pina.

7 nivoa

Pored školskog poligona za edukaciju, formirane su šest staza i zip line, koje zahtevaju različite nivoe spretnosti avanturista.

Profesionalno osoblje

U parku Vas očekuju licencirani instruktori koji će Vam pomoći oko uputstava sa opremom, poligonom i upoznavanjem samog parka.

Restoran

U okviru parka nalazi se i restoran gde se uz odličnu kafu i sveže ceđenih sokova služe tradicionalni specijaliteti zlatiborskog kraja.

Galerija

Zašto treba da posetite „AVANTURA PARK“?

  • Deca, ali i stariji imaju mogućnost da provore svoje fizičke sposobnosti, koordinaciju pokreta, kao izdržljivost i snalaženje u savladavanju prepreka.
  • Deca mogu da budu u prirodi više sati i da se dobro zabave
  • Jer je ovo mogućnost da se deca dodatno upoznaju između sebe i da ostvare nove kontakte tako što će imati mogućnost da pomognu jedni drugima pre i posle svake savladane prepreke
  • Sigurno neće koristiti mobilne uređaje ili razne druge tehničke uređaje nego će se igrati i dobro zabaviti na način koji smo već odavno zaboravili

Ovo je još jedan odličan razlog da posetite Zlatibor i proverite svoje fizičke sposobnosti kao i da uživate sami, u paru ili porodično.

0
Poligona
0
Potvrđenih poseta
0%
Pozitivnih iskustava
0
Facebook sviđanja

Restoran

U centralnom delu avantura parka nalazi se planinski bar u kome se pored odlične kafe i osvežavajućih sveže ceđenih sokova služe tradicionalni specijaliteti zlatiborskog kraja: komplet lepinja, kačamak, uštipci, ribić u kajmaku…

SPONZORI

Prodavnica

U okviru Avantura parka od nedavno radi Intersport prodavnica u kojoj možete pronaći sportsku opremu i rekvizite namenjene mnogim disciplinama, nezavisno od toga da li se sportom bavite aktivno ili rekreativno. Ko god se odluči, namerava, ili je u to već uključen, ovde pronalazi ono što mu je potrebno za planinarenje, treking, biciklizam, trčanje, fitness, kampovanje…